Aika pudota ja löytää uusi hintapohja

Bitcoin Weekly Outlook: Aika pudota ja löytää uusi hintapohja

Bitcoinille tehtiin huomattava haittakorjaus sen jälkeen, kun [melkein] löi 16 000 dollaria viime viikon perjantaina.

  • Syöksy seurasi massiivista ylösalaisin nousua, joka alkoi Yhdysvaltain presidentinvaalikauden keskellä.
  • Elinkeinonharjoittajat ennakoivat, että ratkaiseva poliittinen kilpailu tasoitti tietä pitkään vireillä olevalle toiselle koronaviruksen hoitolaskulle. Tämän seurauksena ihmiset alkavat siirtää pääomaansa riskinvastaisista valuutoista fiat-vastaisiin varoihin.
  • Lataa päivitykset ja ilmaiskierrokset joka päivä jokaiselle pelaajalle mBitcasino Crypto Autumn Bonanzassa! Pelaa nyt!

Bitcoin hyötyi maailmanmarkkinoista, koska se Bitcoin Future toimi suojauksena Yhdysvaltain dollariin nähden. Salausvaluutan tarjoukset nousivat, kun dollari laski. Ja vahvistettu voitto Joe Bidenille, demokraattiselle ehdokkaalle, joka lupasi laajentaa valtion meno-ohjelmia koronaviruspandemiaa vastaan, lisättiin uusia Bitcoin-mahdollisuuksia.

Tämä viikko

Yhdysvaltain vaalitulokset ovat saaneet osuutensa poliittisesta draamasta. Nykyinen presidentti Donald Trump on haastanut herra Bidenin vaaliäänestykset tarjouskilpailussa. Se on tuonut jonkin verran epävarmuutta rahoitusmarkkinoille, kun valtiot kertovat enemmän ääniä tulevina päivinä.

Samaan aikaan Georgian senaattikilpailu etsii myös valua. Asiantuntijat huomauttavat, että lopputulos saadaan vasta tammikuun alussa. He uskovat myös, että republikaanit säilyttävät enemmistön senaattitalossa. Se merkitsisi herra Bidenille viivästyksiä vaalikampanjassaan lupaamiensa laskujen maksamisessa.

Bitcoin-kauppiaille on nyt kysymys siitä, milloin ei. Koronavirustapausten lisääntyvä määrä Yhdysvalloissa on tuonut esiin toisen helpotuspaketin. Mikään poliitikko ei voi sivuuttaa amerikkalaista yleisöä, koska heidän osavaltiot aloittavat osittaisen tai täydellisen lukituksen kuten Euroopan maissa. Viime kädessä paketti saapuu.

Jos Trump voittaa, vähemmän lukkoja, taloudellisuus paranee, #Bitcoin voittaa

Jos Biden voittaa, kannustimet ja lisääntyneet valtion menot aiheuttavat hintojen nousua, #Bitcoin voittaa

Jos Jorgensen voittaa, pienempi hallitus, enemmän vapautta, #Bitcoin voittaa

Jos Pierce voittaa, meillä on Bitcoinerin presidentti, #Bitcoin voittaa

– Bruce Fenton (@brucefenton) 3. marraskuuta 2020

Odotus on ainoa nouseva harjoitus, jonka keskimääräinen Bitcoin-kauppias voi tehdä.

Samaan aikaan ne, joilla on levoton, lyhytaikainen riskinottohalukkuus, haluaisivat myydä asemansa nykyisellä korkeammalla tasolla. Alhaisemman ostokysynnän puuttuessa ilman konkreettisia väliaikaisia ​​perustekijöitä Bitcoin-hinta voi sen vuoksi laskea löytääkseen uuden tukikohdan.

Tällä viikolla ei ole vaikuttavia markkinatapahtumia maanantaista keskiviikkoon. Torstaina ja perjantaina markkinat voivat kuitenkin odottaa jonkin verran volatiliteettia, kun viranomaiset julkaisevat Yhdysvaltain taloutta koskevat kuluttajahintaindeksit, alkuperäiset työttömyyskorvaukset ja kuluttajien mielipiteet.

Sillä välin keskuspankki pitää korot lähellä nollaa, ja kannustin pysyy umpikujassa. Tämä jättää Bitcoin-kauppiaille runsaasti syitä varmistaa lyhytaikaiset voittonsa käteisenä.