Bitcoin-prijsvoorspelling: BTC / USD houdt meer dan $ 10.200 vast, probeert weerstand van $ 10.600 te doorbreken

Sinds 9 september handelt BTC / USD tussen $ 10.200 en $ 10.500. De huidige weerstand kan gemakkelijk worden verbroken wanneer de prijs schommelt op een opvallende afstand tot de weerstandszone. De bereikgebonden beweging zal doorgaan als de huidige toetsniveaus ononderbroken blijven.

Na de recente bearish impuls op 3 september hebben Bitcoin-bulls gestreden om de weerstandsniveaus van $ 10.500 en $ 10.600 te doorbreken

Bitcoin Code zal een opwaartse beweging hervatten als kopers de weerstandsniveaus wissen. Er is een aanwijzing dat de prijsbeweging zal versnellen tot $ 11.000. De bullish trend wordt hervat boven de steun van $ 11.000.

Het opwaartse momentum wordt hervat wanneer de prijs hoger is dan de ondersteuning van $ 11.100. In de vorige prijsactie schommelt de markt tussen $ 11.100 en $ 11.800 om de overheadweerstand van $ 12.000 opnieuw te testen. Ondertussen handelt Bitcoin en stabiel boven $ 10.200. Bitcoin bevindt zich onder het bereik van 20% van de dagelijkse stochastiek. Dit impliceert dat de koningsmunt zich sinds 3 september in het oversoldgebied bevindt. Kopers zullen waarschijnlijk opduiken om de prijzen omhoog te duwen.

De BTC Association in Hongkong organiseert de „Bitcoin Tram“ -campagne

De Bitcoin Association of Hong Kong sponsort cryptobewustzijn en educatie door de advertentiecampagne „Bitcoin Tram“ in Hong Kong te lanceren. Volgens het rapport is de campagne gepland tussen 11 september en 8 oktober, terwijl reclameborden in de stad op 1 oktober zullen verschijnen. De educatieve campagne is geïnitieerd door de Bitcoin-gemeenschap in Hong Kong en wordt gecoördineerd door de vereniging.

De campagne wordt gesponsord door donaties van de gemeenschap. De advertentiecampagne zal naar verwachting bijdragen aan de wereldwijde acceptatie van de gedigitaliseerde economie. De verklaring voegde het volgende toe: „We hopen dat de campagne ons in staat stelt te bespreken hoe Bitcoin past in een snel digitaliserende wereldeconomie, de kansen en gevaren van drastische technologische vooruitgang en de implicaties van digitale, verifieerbare schaarste.“

Desalniettemin hebben de stieren met succes de steun van $ 10.000 vastgehouden. De afgelopen vier dagen was BTC stabiel boven $ 10.200. Het is onduidelijk of de neerwaartse trend zal doorzetten naarmate BTC het oversoldgebied van de markt bereikt. Analisten zijn van mening dat als de $ 10.000 wordt geschonden, de markt een dieptepunt van $ 9.300 of $ 9.000 zal bereiken.