Gleec använder Scalable Solutions exchange-teknik för att lansera Gleec BTC

Februari 2021 – Nästan tre år efter lanseringen av Gleec Coin, en digital valuta skapad för verklig användning för att köpa tjänster eller produkter via ett dedikerat ekosystem, tar Gleec-plattformen det ett steg längre genom att introducera Gleec BTC , ett digitalt tillgångsbyte.

Genom att använda Scalable Solutions ‚white label-programvara kommer Gleec BTC att dra nytta av djup likviditet, stridstestad säkerhet och ett modulärt tillvägagångssätt för teknik som gör det möjligt för dem att enkelt skalas efter behov.

Daniel Dimitrov, VD och grundare av Gleec, kommenterade:

”Efter att ha noterat Gleec Coin på börser som körs på Bitcoin Revolution infrastruktur och börjat handla på dem insåg vi potentialen i den underliggande växlingstekniken. Vi bestämde oss sedan för att ersätta vår befintliga börsinfrastruktur för Scalable för att ge vår breda användarbas den bästa handelsupplevelsen på marknaden. ”

Scalable Solutions, grundat av Mark Berger, har ett team av pionjärer med decennier av erfarenhet inom både traditionella finansmarknader och blockchain-teknik. Scalables nyckelfärdiga lösning har hjälpt börser att starta och växa till nya höjder genom att erbjuda en branschledande handelsmotor, ett stort antal transaktioner per sekund, högsta säkerhetsstandard och ett dedikerat kundserviceteam.

Licensierade i Estland av byrån för ekonomisk verksamhet, Gleec BTC-kunder kommer att kunna handla sitt Gleec-mynt på plattformen, liksom handelsparen GLEEC / BTC, GLEEC / EUR och BTC / EUR, med utsikterna att lägga till mer i framtiden. De digitala tillgångarna kan också lätt nås via en användarvänlig mobilapp, oavsett plats. Appen är redo att laddas ner och plattformen bör vara tillgänglig för handel på Googles Play och i iOS App Store.

Mark Berger från Scalable Solutions delade:

”Vi ser fram emot den fullständiga lanseringen av Gleec BTC och arbetar tillsammans för att ge sina kunder en sömlös handelsupplevelse. Det är spännande att se den digitala utbytesindustrin växa, särskilt med leverantörer, som Gleec, som erbjuder ett brett utbud av tjänster, från betalningshantering i krypto till Bitcoin-uttagsautomater, såväl som att kunderna enkelt kan komma åt euro-till-BTC-handel genom sin europlånbok. ”

Om Gleec BTC

Gleec BTC är en pålitlig börs där du säkert kan köpa, sälja, handla och lagra dina valutor. Börsen utformades för att säkerställa stor öppenhet, garanterad säkerhet och enkel spårbarhet. Teamet är väl insatt i detta område och arbetar alltid för att se till att det sofistikerade nätverket fungerar smidigt. Gleecs mål har alltid varit att hålla användarupplevelsen enkel och att prioritera integritet, säkerhet och användarkontroll. Varje steg i kundens resa i appens ekosystem har konstruerats med användarupplevelse som det första i åtanke.

Tillsammans med den nya utbytesprogramvaran förbättrar Gleec också sitt produktutbud för att resultera i en nytta för krypto. Gleec Coin, börsens ursprungliga valuta, expanderar sin marknad genom att notera även på andra ledande börser, som Bittrex och Bithumb. Senare i år kommer ett förbetalt visakort att vara tillgängligt för dem som vill fylla på sina kort med Gleec Coin och Bitcoin ( BTC ). Vi är positiva till att tillväxten av Gleecs plattform kommer att gynna kryptovalutasamhället som helhet och öka hastigheten för massöverföring.