Saako kaivostyöläiset Bitcoinin nousemaan kuuhun?

Niin monien indikaattoreiden ja hintavaihtelujen joukossa on pätevää kysyä itseltämme seuraavaa: Saako kaivostyöläiset Bitcoinin nousemaan kuuhun?

Jos tarkastelemme tapaa, jolla Bitcoin on kehittynyt viime viikkoina, näemme, että sen hintaluokka on heilahtanut 10000 ja 11000 dollarin välillä. Tämä on herättänyt kaikenlaista keskustelua ja kiistaa analyytikoiden keskuudessa, jotka epäilevät BTC: n nousutrendiä, ja niissä, jotka uskovat sen jatkuvan. Mitä indikaattoreita voit käyttää oman ajattelusi määrittämiseen? Kaivostyöntekijöiden toiminta voisi kertoa meille, voisiko Bitcoin nousta lentoon vai ei.

Johtavan kryptovaluutan nykyiset hintaresistanssit näyttävät osoittavan mahdollista elpymistä keskipitkällä aikavälillä. Lohkoketjussa on kuitenkin joitain merkkejä, jotka näyttävät viittaavan siihen, että BTC: llä on tilaa jatkaa kasvua.

Yksi uteliaisimmista on havaittu vuonna 2017, jolloin Bitcoin saavutti mielenkiintoisen lentoonlähdön. Perusanalyytikot näyttävät myös optimistisilta mahdollisesta tulevasta härkäajosta.

Israel pitää Bitcoinia digitaalisena valuuttana verotustarkoituksiin

Vuoden 2017 indikaattori BTC: n noususta näyttää näyttäneen jälleen

Jotkut signaalit, jotka auttavat määrittämään mahdollisen markkinatrendin, on analysoida BTC: n hinnan, valaiden vastustasojen ja aktiivisuuden vaihtelun taso tiettynä aikana. On kuitenkin myös hyödyllistä analysoida kaivosekosysteemiä.

Tältä osin CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki Young Ju totesi, että Bitcoin on todennäköisesti härkäajojen partaalla. Tämä johtuu siitä, että yrittäjän mukaan Bitcoin-kaivostyöläisten ekosysteemi näyttää selkeitä noususignaaleja.

Analyysissään Young käytti pääindikaattorina Miner Position Index (MPI) -indeksiä. „Jos $ BTC: n kaivostyöläiset jatkavat hinnan nostamista, seuraavan härkäajon pitäisi alkaa pian. MPI: llä on erittäin korkea osumisprosentti sonni- / karhumarkkinoiden ennustamisessa, kun makrotekijät, kuten osakemarkkinat, eivät ole merkittäviä „, hän selitti.
Kaivostyöläisten sijainti-indeksi näyttää kasvaneen kaivostyöntekijöiden aktiivisuuteen verrattuna vuoden 2017 tasoihin juuri ennen Bitcoinin nousua. Voisiko tämä olla signaalianalyytikot odottavat sanovan, että sonnit valmistautuvat? Lähde: CryptoQuant Kaivostyöntekijöiden sijainti-indeksi näyttää kasvaneen kaivostyöntekijöiden aktiivisuuteen verrattuna vuoden 2017 tasoihin juuri ennen Bitcoinin nousua. Voisiko tämä olla signaalianalyytikot odottavat sanovan, että sonnit valmistautuvat? Lähde: CryptoQuant

Asiantuntijan johtopäätös on, että jos tilanne on sama kuin silloin, voisimme olla partaalla todistaa toisen ennennäkemättömän Bitcoinin rallin. Jopa historiallisen maksiminsa ylittämiseksi.

Onko Bitcoinilla vähemmän yleistä kiinnostusta? Google Trendsin mukaan jos

Onko olemassa merkkejä, jotka tukevat tätä johtopäätöstä? Saavatko kaivostyöläiset Bitcoinin pois päältä?

Vaikka Bitcoin on kriittinen valuutta, joka tunnetaan volatiliteetistaan, sokea pelaaminen tuntemattomalle pelkästään indikaattorin vuoksi ei ole fiksu asia. Siksi meidän on etsittävä merkkejä, jotka täydentävät tätä alkuperäistä indikaatiota.

Vuoden 2020 alusta lähtien yhteiskunta on keskustellut siitä, mitä maailmantaloudelle tapahtuu. Salausmaailmassa puolestaan ​​keskustelu käy siitä, valitaanko BTC lopulta vararahaksi vai ei. Tämän omaisuuserän korrelaatio rahoitusmarkkinoiden kanssa on kuitenkin herättänyt monia epäilyksiä.

Mutta ei Raoul Pal, Real Visionin toimitusjohtaja. Pal ilmoitti äskettäin, että „deflaatiota kohtaan on nolla suvaitsevaisuutta, joten ihmiset tekevät mitä tahansa sen pysäyttämiseksi. Se on hyvä kahdelle vaikeimmalle omaisuudelle: kulta ja Bitcoin. “

Hänen mukaansa se, mitä maailman keskuspankit saavat taloudellisilla kannustimillaan, on uskonnollinen devalvaatio. Juuri sillä hetkellä Bitcoinilla voi olla mielenkiintoinen rooli.

Jälleen monet asiantuntijat pitävät mielessä maaliskuussa tapahtuneen tunnetun „mustan torstain“ kanssa eivätkä pidä Bitcoinin kokouksia itsestäänselvyytenä. Kun otetaan huomioon, että tämä on ylivoimaisesti yksi epävarmimmista yhteyksistä maailmanlaajuisesti tällä vuosisadalla, MITÄÄN ei voida pitää itsestäänselvyytenä.

Siksi CryptoTendency ei suosittele toistamaan sitä, mitä yksi tai kaksi ihmistä voi vahvistaa. Tärkeämpää on kouluttaa itseämme; juoda